[media=161482,161483] 

Змагання Stand Up Buttle пройдуть між львівськими та київськими стендап-коміки. Гра відбудеться у форматі «4 на 4». У програмі заходу виступи учасників таких відомих проектів, як «Ліга Сміху» на 1+1 та «Мамахохотала-шоу» на «НЛО тв».

Ведучі StandUpButtle: Віталій Новосад (телеведучий, продюсер телеканалу «Перший Західний») та Роман Грищук (керівник студії «Мамахохотала», ведчийStand-up.UA і «Мамахохотала-шоу»).

На сцені змагатимуться найкращі стендап-коміки. Та тут стоятиме одне питання, хто ж переможе Київ чи Львів? Саме глядачі своїми оплесками вже скоро матимуть можливість обрати переможця.

Учасники змагань:

Львів: Віктор Розовий, Олександр Дмитрович, Олена Пазуха, Максим Боровець.
Київ: Святослав Марченко, БекірМамедієв, Юрій Громовой, Денис Голишев.

StandUp – це сольний гумористичний виступ перед аудиторією, один із жанрів розважальних програм.У репертуар стендап-коміків, як правило, входять авторські монологи, короткі жарти та імпровізація з залом. Учасники включають у свої виступи також музичні, театралізовані фрагменти, фокуси, етюди, всілякі хитрощі коміка.

Змагання відбудуться 18 грудня о 19:00 в Палаці учнівської молоді (площа Петрушевича, 2) відбудеться STAND UP BATTLE «Львів vs Київ».У залі буде проводитись ТВ-зйомка («Перший Західний» телеканал).

ІА "Вголос": НОВИНИ