Про це у «Facebook» повідомили у «Альянс медіа Україна, НІА»

«Сьогодні приблизно о 3:30, патрульна поліція спільно з журналістами та активістами, затримали автомобіль BMW X1, який належить директору департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА Поліні Лі. Чиновниця, керуючи даним транспортним засобом, ймовірно, знаходилась в стані алкогольного сп'яніння (всі візуальні ознаки та сильний запах алкоголю з ротової порожнини). Алкотестер DRAGER зафіксував 1,25 проміле. Від даних замірювань вона відмовилась та на вимогу була доправлена у ЛШМД (Топольна), для медичного освідчення. Лікарі дали попередній висновок «Алкогольне спяніння сумнівне». Цей висновок обурив журналістів та активістів. Чекаємо аналіз на етанол в крові», - йдеться у повідомленні.

«Вголос» запитав речницю патрульної поліції Катерину Рибій, чи справді сьогодні, 14 жовтня, приблизно о 3 годині ночі патрульні зупиняли жінку на автомобілі «BMW X1» з ознаками алкогольного спяніння.

«Так зупинили. Вона прийшла на місці перевірку на пристрої драгер, було 1,25 проміле. Тоді водій виявила бажання проїхати у медичний заклад і там пройти обстеження. Чекаємо на результати. І в разі позитивного висновку на водія складуть протокол за керування автомобілем у нетверезому стані. Санкція за рішенням суду -10200 грн штрафу та позбавлення прав на рік», - пояснила Катерина Рибій. 

ІА "Вголос": НОВИНИ