Відповідне рішення прийняли сьогодні, 12 січня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

«Львівському комунальному підприємству «Львівавтодор» безоплатно передати Галицькій районній адміністрації 82 кв. м мозаїки для ремонту дорожнього покриття на вул. І. Рутковича, отриманої з вул. В. Стуса під час будівництва трамвайної колії до житлового масиву «Сихів», яка зберігається на території Львівського комунального підприємства «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району», - йдеться у рішенні викнкому.

Як писав «Вголос», скандали із львівською бруківкою розпочались орієнтовно десять років тому, коли мером Львова став Андрій Садовий.  Активісти стверджують, що за десять років уже з понад сорока вулиць та площ Львова зникла австрійська бруківка, яку замінили економ-варіантом: часто незручним та нерівним покриттям на «бетонній подушці». Такі дії деякі львів'яни вважають справжнім вандалізмом. Люди з жахом очікують, що без старої бруківки згодом залишаться ще дві львівські вулиці – Бандери та Личаківська, а цього не можна допустити.

ІА "Вголос": НОВИНИ