[media=90474,90476,90479,90480] 

Про це інформує прес-служба Львівської обласної ради.

Приїхала дітвора до Львова в суботу, 9 травня. Наймолодших діточок супроводжували до обласного центру їхні матері. Приїхав також зі своїм сином військовослужбовець АТО, який зовсім скоро знову вирушить на схід захищати нашу державу.    

Програма перебування у Львові для маленьких гостей із Золочівщини була доволі насиченою. Діточок та їхніх супроводжуючих одразу було поділено на дві групи, кожна з яких мала свої розважальні заходи.

Зокрема, дітки побували в ресторані-піцерії «Челентано», що на вулиці Личаківській, 4-6. Там їм провели майстер-клас із виготовлення піци, розповіли про те, як створюють цей «смачний шедевр».

Одягнувши фірмові фартушки, малеча самостійно взялася до справи: засукавши рукави, юні вмільці розкачали тісто та почали його прикрашати різноманітними інгредієнтами. Згодом «витвори» кожної дитини спекли в печі, після чого пригостили ними всіх присутніх.

Не менш цікаво провели діти дозвілля і під час прогулянки центральними вуличками Львова, беручи участь у яскравому та пізнавальному «Чудо-Турі». Міні-поїзд «розповів» діткам та їхнім батькам про особливості славного міста Лева, а також про відомих людей, які творили історію Львова.

Ще один заклад, який радо зустрів маленьких жителів Золочівщини та їхніх батьків, – ресторан-піцерія «La Piazza», який «оселився» в самому центрі Львова – на проспекті Свободи, 27. Там дітки, також одягнувшись у спеціальне вбрання, усі разом почали готувати смачні піци. Допомагали малечі проводити майстер-клас досвідчені працівники ресторану.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ