Про це повідомляє «Патрульна поліція Львова».

Зокрема, на вулиці Промисловій, 45, автомобіль «DAEWOO Lanos» в‘їхав у стіну будинку. Водій з місця ДТП пішов. Завдяки свідкам події його вдалося затримати. Він намагався заховати номерні знаки. Ключі від автомобіля були при ньому. Чоловіка доставили до відділу поліції, від скоєного він відмовлявся, автомобіль евакуювали на арештмайданчик. Водій, 1984 р. н., сварився з патрульними, однак потім почав просити вибачення і визнав свою провину. Перевірка на стан алкогольного сп‘яніння встановила 1,58 проміле.

На вулиці Замарстинівській, 107, зупинили автомобіль ВАЗ-21011 через не увімкнені фари. У чоловіка не було при собі водійського посвідчення. Він зателефонував дружині, щоб вона принесла паспорт. Доки несла, водій разом із пасажирами почали розпивати в салоні автомобіля спиртні напої. Перевірка на драгері встановила 1,23 проміле.

Двічі за ніч затримали п‘яним за кермом колишнього міліціонера, працівника Личаківського райвідділу. Перший раз зупинили автомобіль «Renault Logan MCV» на вулиці Личаківській, 18. Драгер встановив 1,44 проміле. За кермо сів колега, який зобов‘язався поставити автомобіль на стоянку. Вже через годину на вулиці Винниченка цей автомобіль їхав без увімкнених фар і перетнув суцільну смугу. Коли транспортний засіб зупинили, з‘ясувалося, що за кермом знову той самий водій. Перевірка на драгері встановила 1,12 проміле.

Загалом, у ніч на 24 січня складено протоколи на одинадцятьох водіїв, які керували автомобілем у нетверезому стані.

 

ЗА НІЧ НА ОДИНАДЦЯТЬОХ ВОДІЇВ СКЛАДЕНО ПРОТОКОЛИ ЗА КЕРУВАННЯ АВТОМОБІЛЕМ У НЕТВЕРЕЗОМУ СТАНІ#поліціяльвова...

Опубліковано Патрульна поліція Львова 24 січня 2016 р.

ІА "Вголос": НОВИНИ