[media=144996,144997,144998] 

Про це повідомляють у спільноті «Варта-1».

«Поліція затримала водія, за кермом був Токарєв Юрій.  Це головний лікар 6 лікарні Львова», – йдеться у повідомленні спільноти «Варта-1».

У патрульній поліції зазначили, що водій автомобіля на момент ДТП був тверезим.

«Близько 4 години ранку патрульні помітили, як з вулиці Гнатюка по зустрічній на проспект Свободи виїхав автомобіль «Шкода Октавія». На вимогу про зупинку водій не реагував. Патрульні залучили додаткові екіпажі на допомогу, однак автомобілю вдалося відірватися. Вже за дві години патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Винниченка. Коли поліцейські приїхали на місце, то до них підійшов чоловік, який сказав, що керував автомобілем. Він повідомив, що не впорався з керуванням і врізався в припаркований автомобіль, після чого злетів з дороги. Водій був у тверезому стані. На нього оформили протокол за скоєну ДТП. Водієві 37 років», – пояснила речниця патрульної поліції Катерина Рибій.

За коментарем щодо ДТП «Вголос» звернувся до головного лікаря шостої поліклініки Юрія Токарєва.

«Я дійсно керував цим транспортним засобом, коли сталась ДТП на вул. Винниченка, 30а. Аварія трапилась через те, що під час руху в авто розірвалось заднє колесо. Автомобіль втратив керування і спустився вниз. Я дочекався патрульної поліції. Вони все оформили. Я був тверезим, оскільки вже шість років не вживаю алкоголю. Постраждалих у ДТП немає. Автомобіль, яким я керував, не є моїм. Його у користування мені надали колеги, оскільки я мешкаю за межами Львова, а моє авто перебуває на техобслуговуванні. Транспортний засіб дійсно був на донецькій реєстрації. Зрозумійте мене правильно, у  мене немає жодних зв'язків із мешканцями Донецька. Можливо, мій колега купив це авто у Донецьку і там його зареєстрував, а те, чому транспортний засіб не перереєстрований у Львові, я цього не можу коментувати», – зазначив Юрій Токарєв. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ