Відповідне рішення прийняли сьогодні, 20 жовтня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

«Львівське комунальне підприємство «№ 500» ліквідували через приєднання його до Львівського комунального підприємства «№ 503» з подальшою зміною назви на ЛКП «Управитель». Львівське комунальне підприємство «№ 504» через приєднання до Львівського комунального підприємства «Дім». Львівське комунальне підприємство «№ 507» та «За Замком» через приєднання до ЛКП «Господар», – йдеться у рішенні виконкому.

«Зараз перед нами стоїть завдання, щоб перейти до формувань управляючих компаній. Маємо тут сім ЛКП, з яких три працюють з прибутком, а чотири – збиткові. При тому у працівників маленькі зарплати, маємо дефіцит кадрів. Тому ми вирішили слабкі ЛКП приєднати до сильних. Зараз таку схему пропрацьовуємо на базі Личаківського району. Якщо вона буде успішною, то з середини наступного року її  запроваджуватимемо у всьому місті», – сказав заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак.

 

«Вголос»

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ