Про це «Вголосу» розповів координатор Економічного бойкотного руху Олег Радик, коментуючи заяву про те, що «з понеділка Економічний бойкотний Рух знімає з себе фізичну відповідальність (але не моральну) за побиті шкла в магазинах Львова, котрі торгують російськими товарами».

Цю заяву Олег Радик оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

«У Львові зараз є багато людей, які повернулися із АТО, і критична межа настроїв, тому що уряд нічого не робить. Ці настрої десь мають вирватись. Люди, які нічого не роблять мають зрозуміти, що рано чи пізно хтось це має зробити замість них. Люди, які думають обдурити усіх і бути щасливими під час війни з окупантом, торгуючи окупантськими товарами, повинні враховувати можливість отримати по пиці», – сказав Олег Радик.

Він додав, що бійці, які повернулися з війни на сході не розуміють, чому підприємці, які працюють у Львові досі не відмовились від продажу товарів агресора або хоча б належно не маркують їх.

«Люди повертаються і не розуміють, чому, коли вони б’ються проти триколорів, у Львові їх годують «снікерсами», «нестле» та іншим російським непотребом», – сказав координатор Економічного бойкотного руху.

Також він додав, що завтра, 6 вересня, учасники Економічного бойкотного руху усіх бажаючих запрошують о 12:00 год. долучитися до акції протесту торгово-розважального комплексу King Cross Leopolis.

Як писав «Вголос», нещодавно через російські товари у львівський супермаркет запустили мишей.

ІА "Вголос": НОВИНИ