Дозвіл на розробку детального плану території у районі вул. Уласа Самчука, вул. Паркової, вул. І. Франка до межі Стрийського парку схвалили сьогодні, 16 березня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

«Погодити детальний план території у районі вул. Уласа Самчука, вул. Паркової, вул. І. Франка до межі Стрийського парку у складі з розробленою планувальною структурою забудови території, планом червоних ліній вулично-дорожньої мережі, схемою функціонального зонування території (планом зонування території) з визначенням містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок, пропозиціями з інженерного забезпечення та захисту території, заходами щодо дотримання санітарно-гігієнічних, протипожежних нормативів, вимог з ліквідації аварійних ситуацій та реалізації детального плану території», – йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, цей план розробляється забудовником, який планує двоповерховий особняк на вулиці Лижв'ярській, 30 реконструювати під чотириповерховий готель та ресторан. Цю інформацію під час засідання виконкому підтвердив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ