Скупатися у крижаній воді можна в озерах, що в парку «Погулянка» (Центр творчості дітей та юнацтва Галичини, вул. Вахнянина, 29), у Горіховому гаю (вул. Володимира Великого, поблизу кінотеатру «Сокіл») і на Левандівці (між вулицями Повітряна, Ганкевича і Львівським холодокомбінатом).

Так, на «Погулянці» купання триватиме з 12:00 до 17:00. Планують, що на озері буде влаштовано змагання з плавання. Щоб відвідувачі могли зігрітися, біля озера розпалять ватру та поставлять намети для перевдягання.

У Горіховому гаю освячення води відбудеться о 12:30. Там облаштують територію, де можна буде попити гарячого чаю, залишити речі, а також поколядувати. О 13:30 біля кінотеатру «Сокіл» відбудеться святковий концерт.

Охочих пірнути в освячену ополонку приймуть і на Левандівському озері. Святкування також пройдуть у відпочинковому комплексі «Львівська Швейцарія» (с. Давидів, вул. Озерна, 1-б). Початок о 13:00.

Вхід – вільний.

Як писав «Вголос», «Йорданські святкування» відбуватимуться у відпочинковому осередку «Верещиця» Яворівського району. Початок о 13:00.

ІА "Вголос": НОВИНИ