Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Документ передбачає звернення до Головного управління Національної поліції у Львівській області щодо здійснення перевірки таких об’єктів грального бізнесу на території м. Львова. Також – до Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області щодо аналізу та здійснення перевірки фінансових операцій, які можуть бути пов’язані з організацією таких закладів.

Відповідно до ухвали у місті Львові мають перевірити усі тимчасові  споруди, які використовуються як об’єкти грального бізнесу, також підготувати проект ухвали міської ради щодо виключення тимчасових споруд, які використовуються як об’єкти грального бізнесу, з переліку тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. Також мають оприлюднити і перелік власників та адрес нежитлових приміщень та споруд, які використовуються як об’єкти грального бізнесу.

«Впровадити практику у навчально-виховному процесі закладів загальної середньої освіти м. Львова реалізації комплексу організаційно-профілактичних заходів щодо запобігання формуванню серед неповнолітніх залежності від азартних ігор.  Заборонити розташування об’єктів грального бізнесу на відстані 500 м від навчальних закладів та закладів охорони здоров’я», - йдеться у тексті ухвали.

ІА "Вголос": НОВИНИ