[media=138633,138634,138635,138636,138637,138638,138639,138640] 

У Львові у День вишиванки, 17-го травня, відкрили новий сучасний дилерський центр з продажу популярних французьких автомобілів марки «Рено». Офіційним дилером Renault у Львові стало ПП «Галич-Моторс», яке три десятки років займається продажем автомобілів.

Рік тому представники дилерської мережі «Renault Україна» домовилися із засновником «Галич-Моторс» Олександром Конопацьким про відкриття нового автосалону. Французів привабило в українському партнерові те, що родина Конопацьких успішно займається автомобільним бізнесом вже у третьому поколінні. Нові автомобілі продавав батько Олександра Конопацького, а тепер і його син Ростислав керує автосалоном «Галич-Моторс». За словами гендиректора Renault в Україні Франсуа Маріотта, для французьких автовиробників велике значення для співпраці має добра репутація і довіра до партнера. Отож для офіційного дилера вибрали саме цей салон.

Новий салон Renault«Галич-Моторс»розмістився на площі тисяча метрів квадратних, сервісна станція, що пропонує гарантійний і післягарантійний ремонт, займає 600 метрів квадратних, - розповів про новий салон директор «Галич-Моторс» Ростислав Конопацький. У новому дилерському автосалоні працює 27 нових працівників, які пройшли підготовку у французьких спеціалістів.

Рено в Україні вже три роки поспіль є лідером за продажем нових автомобілів. Частка автомобілів «Рено» у загальній кількості проданих в Україні нових авто зростає щороку на понад 10 відсотків.  Усього в Україні працює 37 дилерських автоцентрів. За словами Франсуа Маріотта, сьогодні на українському ринку найкраще продаються так звані «паркетники» (SUV). Серед найпопулярніших моделей Рено – Captur, Koleos, Sandero, Kadjar. Особливо зростають продажі нового  Duster. Тільки упродовж останніх трьох місяців продажі цієї моделі зросли на 60 відсотків. Виробники автомобілів Renaultпояснюють стабільний попит на свої авто їхньою високою якістю. Ремонт Renault  потрібно робити дуже рідко, адже автомобілі зібрано на совість, їх деталі виготовлені з високоміцних сплавів.

У салоні «Галич-Моторс» представлені автомобілі Renaultз дизельними і бензиновими двигунами. У розмові з кореспондентом «Вголосу» Олександр Конопацький запевнив, що навіть, якщо клієнт вибере модель, якої немає в салоні (інший колір, наприклад), то за три-чотири дні обране авто привезуть з автомобільних майданчиків, які розташовані в Україні (це понад тисячу нових автомобілів).

Варто сказати, що незабаром у салоні «Галич-Моторс» можуть з’явитися і електромобілі (зараз салон проходить спеціальну сертифікацію). Адже Renaultє лідером у Європі за продажем електромобілів (в Україні офіційні продажі електромобілів Renault розпочалися у квітні цього року.

Офіційний дилер Renault автосалон «Галич-Моторс» пропонує найоптимальніші кредитні умови від своїх фінансових партнерів. До послуг поціновувачів автомобілів Renault і станція сервісного обслуговування, яка працює у будні дні з 9 ранку до 21 вечора.

ІА "Вголос": НОВИНИ