[media=149133,149134,149135,149136] 

Про це інформує кореспондент «Вголосу».

За словами Адріани Лугової, це фільм про силу людського духу. У стрічці - історії людей, які пройшли пекло війни на Сході та Майдан, були поранені. І згодом їм допомогли українські та канадські лікарі. Інтерв’ю режисерка записувала прямо в операційних палатах «Головного військового клінічного госпіталю».  

«Фільм важкий, його герої пережили багато болю. Я взяла відеокамеру і знімала розповіді Героїв у післяопераційній палаті Київського військового госпіталю. Хотіла показати, наскільки вони сильні. Також продемонструвати дружні відносини між Україною та Канадою», - розповіла режисерка.  

Вона також зазначила, що робота над фільмом тривала близько 3 років. Стрічка вийшла англійською мовою, адже зорієнтована на аудиторію, що нічого не знає про події в Україні. Із матеріалами допомогли учасники АТО та українські телеканали.

Батько Назара Держила, одного із Героїв стрічки, після перегляду фільму, зазначив: «Дуже приємно, що канадська діаспора не розгубила любові до рідної землі. Їм не байдуже до долі України. А ми колись таки побудуємо країну вільних і щасливих людей».

ІА "Вголос": НОВИНИ