[media=150540,150541,150542,150543,150544,150545,150546,150547] 

Про це передає кореспондент «Вголосу».

Під час презентації Софійка розповіла, що на написання книги її надихнув сюжет іншої книжки «Таємний сад». «Мене так захопив цей сюжет, що я вирішила придумати свою історію зі щасливим завершенням. Це було так захопливо, що я забувала про все. Сиділа влітку і писала», – розповіла маленька письменниця, – Родичі спочатку не сприймали мої починання серйозно. Але згодом закликали писати далі».

Вона зізналася, що герої книги мають своїх прототипів. А ілюстрації до книги вона малювала сама.  

Усі кошти, виручені з продажу книжок, маленька благодійниця передасть на лікування дітям із діагнозом ДЦП, якими опікується Благодійний фонд «Розвиток громади».

«Я небайдужа до дитячих проблем. Є багато хворих діток, які не мають таких можливостей, як інші. Тому я хочу, щоб вони побачили, що світ став для них добрішим. Загалом, моя мрія – стати лікарем. Я хочу допомагати людям», зазначила маленька письменниця. 

Модератор дійства, письменниця Анастасія Нікуліна, додала: «Це не просто казка, це філософська історія, яка розповідає нам, наскільки важливо мати гарних друзів, які прийдуть на допомогу, і вірити в добро».

Під час презентації Софійка також прочитала уривок з книги. Згодом усі охочі змогли придбати книгу з автографом автора. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ