[media=137488,137489] 

Про це пише прес-служба ЛМР.

Потреба оновити стару схему трамвайного маршруту виникла з появою трамвая на Сихів.

Нову схему найближчим часом буде розміщено в трамваях і на базових зупинках, тобто на кінцевих, на транзитних маршрутах, де є найбільший пасажиропотік.

Односторонні зупинки на схемі позначено стрілкою в середині позначки зупинки, і односторонній рух транспорту, позначається у двічі тоншою лінією.

Форма номера трамвая у новій схемі електротранспорту — ромб, адже він схожий на пантограф трамвая. Номери тролейбуса зображені квадратом. Таким чином електротранспорт — це чотирикутники (з округленими кутами).

На новій схемі позначені автостанції, залізничні станції та важливі туристичні місця. Якщо такі об’єкти розташовані не біля зупинки, то на схемі позначено час пішого шляху до них. Зупинки, доступні для людей з інвалідністю, та повз які їздить громадський транспорт, пристосований для них, позначені відповідною піктограмою. Велосипед біля назви зупинки інформує про наявність станції велопрокату.

На схемі тоненькими сірими лініями ми зобразили залізничні колії.  На схемі також є зображені позначки всіх інших транспортів Львова — аеропорт, Залізничний вокзал, Приміський вокзал, є також маленькі позначки залізничних станцій. Зображені також всі автобусні станції.

Також зобразили на схемі туристичні піктограми всіх основних туристичних об’єктів, тому що це орієнтир для тих, хто приїжджає у гості в місто.

На схемі показано всі зупинки громадського транспорту, на яких можна пересісти на велосипед, чи з велосипеда пересісти на електротранспорт. В принципі охоплені всі транспорти Львова, які є.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ