Близько 250 учасниць зберуться у приміщенні готелю «Rius» 9 червня, щоб послухати топових спікерів, почерпнути корисну інформацію та долучитися до благодійної ініціативи.

Захід поєднує у собі мікс лекцій, бізнес-зустрічей, майстер-класів та історії успіху. Подія охопить широкий перелік лекційних тем: від самопізнання, розвитку до просування свого бізнесу та самопрезентації.

Учасниці матимуть унікальну можливість поспілкуватися з успішними жінками та цікавими спікерами, зокрема, з Людмилою Калабухоюбізнес-тренером, коучером, експертом із особистого брендингу; з Галиною Паньків – професійним стилістом, яка допомагає кожному знайти свій неперевершений стиль; з Катериною Балінською – медичним психологом; Оксаною Черненко - експертом-консультантом по жіночій самоцінності та багатьма іншими відомими спікерами.

BeWoman Festival пройде на двох потоках. На потоці Зроби себе розкажуть, як себе мотивувати, навчати, розвиватися та вдосконалюватися. Не Бізнес-потоці спікери поділяться практичними порадами ведення бізнесу, як досягати цілей та примножувати результати.

Крім самих доповідей:

Учасниці матимуть можливість приєднатися до благодійної акції «Крутимо педалі, щоб вони жили! Переможці» та долучитися до великої мети.

Відпочити у релакс-зоні із кавою та поспілкуватися із учасницями.

Отримати подарунки від партнерів та  налагодити контакти успішними жінками України.

Ознайомитися із програмою, тематикою виступів і спікерами можна на сайті: http://festival.bewoman.in.ua/

BeWoman Festival

Дата: 9 червня, 11 год
Місце проведення: комфортабельний готель – готель «Rius»

Адреса: Львів, вул. Академіка Гнатюка, 12А.

Ціна квитка: від 390 до 690 грн.

ІА "Вголос": НОВИНИ