[media=167209,167210] 

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Інспектори підійшли і пояснили водієві його правопорушення. Чоловік визнав порушення. При подальшому спілкуванні полісмени помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій нервував та агресивно поводився. На вимогу поліцейських пред‘явити документи – чоловік, то показував їх, то знову ховав.

Коли водієві запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп‘яніння, він ще більше нервував і казав, що поспішає. Чоловік завів двигун та здійснив різкий рух з місця. Порушник наїхав на інспектора, у якого згодом діагностувати струс головного мозку, забій руки. Попри отримані травми інспектор разом з напарником почали переслідувати автомобіль. У гучномовець патрульні попереджали перехожих, що переслідують нетверезого водія.

На підмогу поліцейські викликали ще один екіпаж, який за лічені секунди заблокував рух втікачеві. Водій переслідуваного автомобіля не мав куди продовжувати рух і не впоравшись з керування зіткнувся з автомобілем «Mazda CX-7». Інспектори затримали порушника, який чинив опір працівникам поліції. Водія «Mazda CX-7» оглянули медики, адже він вдарився головою і для подальшого спостереження забрали до лікарні.

На місце викликали слідчого. Порушник у медичному закладі відмовився від перевірки на стан сп‘яніння. Патрульні винесли на водія постанову за порушення правил дорожнього руху(розмова по телефону) та склали протокол за злісну непокору. Постраждалий інспектор написав заяву на водія. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність за ст.345 ч.2 ККУ За умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень при виконанні службових обов’язків. Покарання за цією статтею – до 5 років позбавлення волі або її обмеження.

ІА "Вголос": НОВИНИ