Створено Львівську міську громадську організацію „Молодіжний Союз Наша Україна”.

Таке рішення прийняли учасники установчої конференції ЛМГО НСНУ, яка відбулася сьогодні у Львові.

Головою ЛМГО МСНУ обрано Тараса Грабовича.

„ЛМГО МСНУ має стати достойною зміною Львівської обласної організації Народний Союз Наша Україна. А від НСНУ ми очікуємо допомоги та підтримки”, ― сказав Грабович.

ЛМГО МСНУ поставила завдання сприяти формуванню та реалізації державної молодіжної політики, розробці цільових молодіжних програм, представлення та захист законних інтересів своїх членів в державних органах влади, органах місцевого самоврядування, судах, установах та організаціях.

Конференцію провів голова Львівської обласної організації „Молодіжний Союз Наша Україна” Юрій Діканєв. На установчих зборах також були присутні член президії ЛОО НСНУ Андрій Парубій, член Ради ЛОО НСНУ Тарас Батенко та депутат Львівської міської ради, член обласної президії НСНУ Андрій Стецьків. Очікували на приїзд і голови ЛОО НСНУ Петра Олійника, однак він не прибув.

Учасники конференції прийняли рішення продовжити роботу конференції для обрання ради ЛМГО МСНУ та вирішення інших питань.

Як повідомляло агентство, 17 грудня відбулася перша спроба створення ЛМГО МСНУ, яка виявилася невдалою. Ще до початку установчих зборів на трибуну вийшов член президії ради ЛОО НСНУ Тарас Колтик, який повідомив, що проведення установчих зборів Львівської МО МСНУ не узгоджено з керівництвом партії і молодими членами районних осередків НСНУ міста Львова і попросив від імені голови ЛОО НСНУ перенести збори на пізніший термін. Незважаючи на це прохання, голова ЛОО МСНУ Юрій Діканьов намагався розпочати збори, але це йому не вдалось через те, що значна частина учасників покинула зал.

Прес тайм


ІА "Вголос": НОВИНИ