Про це повідомляє кореспондент Вголосу.

Як зазначається у програмі, її метою є надання фінансової підтримки талановитим учням, які стали переможцями міських учнівських інтернет-олімпіад, Міжнародних, Всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсів, турнірів, учасниками науково-пошукових конференцій.

Завданнями Програми є: фінансова підтримка обдарованої молоді через виплату одноразових премій; фінансова підтримка обдарованої молоді (об’єднанням) для надання можливостей участі в олімпіадах, турнірах, конкурсах, змаганнях тощо відповідно до Положення; придбання цінних подарунків для нагородження переможців міських учнівських інтернет-олімпіад з базових дисциплін вартістю не більше 5000 грн. за одиницю, що призначені для особистісного розвитку та подальшого навчання.

Відзначення випускників загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова, які у 2016/2017 навчальному році за результатами зовнішнього незалежного оцінювання з базової дисциплін:

200 балів – грошовою винагородою у розмірі 2000 грн.

400 балів – грошовою винагородою у розмірі 4000 грн.

600 балів – грошовою винагородою у розмірі 6000 грн.

Для фінансового забезпечення реалізації Програми передбачаються кошти у загальній сумі 800 000 грн., а саме: для відзначення премією Львівського міського голови – у сумі 300 000 грн; для надання фінансової підтримки обдарованої молоді (об’єднанням) для участі в олімпіадах, турнірах, конкурсах, змаганнях тощо – у сумі 300 000 грн; для придбання цінних подарунків для нагородження  переможців міських учнівських інтернет-олімпіад з базових дисциплін – у сумі 100 000 грн.; для відзначення грошовою винагородою випускників загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова – у сумі 100 000 грн.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ