Про це повідомляє «Еnigma» з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

«Санжаревського звинувачують в розбещенні неповнолітньої учениці його школи. Також джерело в правоохоронних органах повідомило, що балерун залишав свою жертву після уроків та змушував її вступати з ним в статеві контакти. Дівчина зізналась батькам про жахливі інциденти лише після того, як вибухнув сепаратистський скандал за участі Санжаревського і ЗМІ заговорили про педофілію», – йдеться у повідомленні.

Автору повідомлення також стало відомо, що декілька років тому відомого балеруна ганебно вигнали з попереднього місця роботи саме через сексуальний потяг до дітей. Та Санжаревський створив власну балетну школу, яка невдовзі стала однією з найпрестижніших у Львові.

А у 2014 році в Україні розпочався конфлікт з Росією – і Санжаревський підтримав агресора. Львівський балерун створив антиукраїнські канали поширення інформації, сформував команду сепаратистів та почав збирати гроші на допомогу бойовикам батальйону «Восток». З наданих «Миротворцем» матеріалів стало відомо, що бойовики також просили Санжаревського передавати розвідувальну інформацію. Чоловік почав використовувати для цього 13-річну дівчину, брат якої служив в зоні АТО. З переписки можна зробити висновки, що балерун мав статеві контакти з неповнолітньою, а також задовольняв свої сексуальні потреби неприроднім способом. Однак на цей час достеменно невідомо, чи саме цей випадок фігурує в кримінальному провадженні по педофілії Санжаревського.

Джерело в правоохоронних органах повідомило, що балерун залишав свою жертву після уроків та заставляв її вступати з ним в статеві контакти. Дівчина зізналась батькам про жахливі інциденти лише після того, як вибухнув сепаратистський скандал за участі Санжаревського – і ЗМІ заговорили про педофілію.

Як писав «Вголос», колишній соліст балету Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької Микола Санжаревський виявився співробітником російських спецслужб. Він мав широку агентську мережу та систематично розбещував 13-річну неповнолітню. Дівчинка, до слова, теж має антиукраїнські настрої та входить до так званого «Ленінського комуністичного союзу молоді України».

Додамо, що восени минулого року одеський блогер Олена Добровольська опублікувала інформацію про те, що соліст Львівськогого оперного театру Микола Санжаревський активно допомагає територистам «ДНР»

А у січні 2018 року СБУ провело обшуки у Миколи Санжаревського, а в лютому він був звільнений з Львівської Національної Опери «за згодою сторін».

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ