ЛЬВІВ, 31 ЛИПНЯ, PRESSTIME.COM.UA. — 2 жовтня в рамках проведення 8 Міжнародного ярмарку інвестицій та нерухомості/ відбудеться Ярмарок ідей.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

На засіданні Клубу приватних інвесторів розглянуть кращі бізнес-плани. Максимальний обсяг коштів на один проект становить 20 млн. євро. Перевагу при виборі проектів надаватимуть ризиковим винаходам та комерційним цікавинкам.

Усі бажаючі, що шукають фінансування та готові презентувати свій проект, можуть подати його на розгляд Клубу. Для цього їм необхідно до 20 вересня 2008 року надіслати заповнену анкету з тезами проекту на розгляд експертів Клубу приватних інвесторів України на адресу [email protected].

Кращі проекти буде допущено на розгляд Клубу. Зокрема, саме засідання пройде 2 жовтня у форматі презентації інвестиційних проектів та обговоренні представлених проектів.

Вимогою до переможців конкурсу проектів буде управління проектом та його подальший супровід. Окремою складовою передбачається купівля вже готового бізнесу.

Також вперше організатори запрошують всіх бажаючих представити свої розробки, бізнес-ідеї, інвестиційні пропозиції на спеціальній «Контактній панелі», котра, як передбачається, має стати ефективним інструментом, що поєднає дві зацікавлені сторони — автора ідеї та потенційного інвестора.

До участі в засіданні Клубу приватних інвесторів запрошуються приватні інвестори, партнери та члени Клубу приватних інвесторів, представники компаній по управлінню активами, інвестиційні фонди, банки, фінансові компанії, що зацікавлені фінансувати перспективні бізнес-проекти.

Місцем проведення обрано Львівський палац мистецтв, що на вулиці Коперніка, 14.

З 1 по 3 жовтня у Львівському Палаці мистецтв пройде восьмий міжнародний ярмарок інвестицій та нерухомості. Організаторами заходу виступили «Гал-ЕКСПО», ЛОДА, Львівська міська рада та Львівська обласна рада.

В рамках ярмарку передбачено провести тематичні заходи щодо ЄВРО-2012 та історико-архітектурної спадщини. Родзинкою дійства має стати Ярмарок ідей.

До організації Ярмарку ідей вже долучилися Асоціація приватних інвесторів України, Львівський ЦНТЕІ та тижневик «Статус».

ІА "Вголос": НОВИНИ