Про це повідомляє Федерація кінного спорту Львівської області.

Загалом, взяти участь у змаганнях зголосилося понад 40 вершників. Тож спортсмени та їхні коні вперше цьогоріч змагатимуться у різних дисциплінах кінного спорту в закритому манежі.

Розпочнеться чемпіонат 19 січня з манежної їзди. За словами президента федерації кінного спорту Львівської області Віктора Доскіча, у змаганнях випробовуватимуть свої навики в управлінні конем і досвідчені вершники, і діти, які займаються кінним спортом до 2 років. А вже в суботу 20 січня вершники зі своїми кіньми змагатимуться у подоланні перешкод. 

Закінчиться кінний чемпіонат виступом дітей-вихованців ДЮСШ «Буревісник» та КСК «Вікторія» у кінному вертепі, 20 січня.  

«Такий вертеп – вже наша традиція. Діти та наші тренери готувалися понад два тижні до вертепу. Самостійно шукали костюми для цього дійства, проводили репетиції під час тренувань. До речі, такими забавами глядачів тішать лише у Львові. Для інших міст України такі заходи не характерні», – розповів Віктор Доскіч. 

Тож тренери та спортсмени-вершники запрошують усіх охочих насолодитися видовищем кінноспортивних змагань та подивитися незабутній та унікальний кінний вертеп у виконанні дітей та їхніх коників.  Різдвяна вистава на конях верхи відбудеться завтра, 20 січня, о 14:30 год на вул. Стрийська, 199 А, одразу після закінчення та нагородження переможців кінноспортивних змагань. Початок змагань о 10 год ранку, вхід вільний. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ