[media=106865,106866,106867,106868] 

Дітям наших захисників провели пізнавальну екскурсію старою частиною міста Лева «Чудо-поїздом». Не менш приємним сюрпризом для дітей була «Дитяча планета» – країна дитячих розваг.

Не обійшлось і без подарунків. Зокрема, чудова українська молода пара Софія та Сергій, запрошуючи на своє весілля гостей, яке відбулося 19 жовтня 2015 року, звернулися до кожного з них із проханням приносити замість квітів дитячі книжечки, які потім у рамках соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!» передали для малечі. Отож такий щирий подарунок у вигляді цікавих книжок, а ще багато смаколиків від молодят Софії і Сергія було передано для дітей, чиї батьки захищають Українську державу.

Від імені ініціаторів, організаторів, координаторів та волонтерів цього великого проекту для дітей учасників АТО і героїв Небесної сотні висловлюємо щирі слова вдячності всім партнерам, які вже долучилися і продовжують долучатися до проекту, підтримуючи в такий спосіб сім’ї наших героїв! Дякуємо молодятам, які вже стали прикладом для наслідування!

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ