Львів’ян та гостей міста, які відвідали Фестиваль, чекали безліч різноманітних атракції та конкурсів для всієї родини - дитячі квести, художній пленер, виступи дитячих музичних та розважальних гуртів, битва фарбами холлі (жовті проти блакитних). А ще усі охочі мали змогу  покататись на конях та крутих байках із учасниками львівського байкерського клубу «Хуліган», а також спробувати сили своїх дітей у спеціальній іспанській методиці навчання міні-футболу.

Про це повідомляють у «Розвитку громади».

Розважали гостей хедлайнери свята – музичний гурт «Львів’яни» та солістка Тетяна Козловська, а також дует аніматорів ВлаТар. А впродовж дня на фестивалі була представлена продукція українських виробників, ресторанів вуличної їжі та багато інших цікавих забав.
 
Усі зібрані кошти під час благодійного фестивалю будуть спрямованні на реалізацію численних соціальних проектів, серед яких «Кутки Добра», «допомога сім’ям ветеранів та загиблих Героїв АТО», «Допоможи Ближньому», «Профорієнтація для школярів», «Опіка сиротинцями», «Повинні жити  - Have to live» (проект започаткований для дітей потребуючих термінової трансплантації печінки), «Майстер на годину», «Допомога людям з особливими потребами» та постійна підтримка молодіжного спорту.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ