«До створення фільму долучилися не тільки професіональні кінематографи, а й звичайні громадяни, - повідомив автор сценарію, продюсер, режисер фільму «Міф» Леонід Кантер. - Вони надавали свої відеоматеріали, коментували та фінансово допомагали фільму за допомогою платформи спільнокошт».

За словами режисера фільму Ярослава Попова, значною мірою Василь Сліпак сам визначив яким повинен бути фільм. «Його особисті якості, щирість, доброта, глибина, багатогранність, стали орієнтирами в створені стрічки», - додав він.

Під час створення фільму у знімальної групи виникало багато труднощів. «Це і зйомки в зоні АТО, в Парижі, нестача часу в людей, які давали інтерв’ю, - додав Леонід Кантер. - А ще складність полягала в тому, що люди нам не довіряли, але ми вдячні всім,  що повірили в нас і пішли на зустріч».

За інформацією кіномитців прем’єра фільму відбудеться приблизно за місяць.

Нагадаємо, як писав «Вголос» , сьогодні у Львові стартував  музичний маратон пам’яті Василя Сліпака. Саме 29 червня 2016 року оперний співак зі світовим ім’ям та унікальним голосом Василь Сліпак загинув від кулі снайпера на війні на Сході України.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ