[media=110300,110301,110302] 

Звертаючись до організаторів виставки та до військових, Парасковія Дворянин зазначила: «Я дуже рада побувати сьогодні на відкритті такої цікавої фотовиставки «Час війни». Як журналіст за фахом, можу ствердно заявити, що організатори дуже якісно підійшли до своєї роботи. Більше того, самі фотографії є виконані професійно, вони насправді відображають реалії сьогодення».

Також перший заступник голови Львівської обласної ради побажала кожному військовому бути щасливою людиною та знайти свій сімейний затишок.

Зазначимо, що фотовиставка «Час війни» – про реальні історії та події, пов’язані із проведенням АТО. В основу виставки лягли понад 200 фоторобіт військових журналістів – офіцерів Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України підполковників Тараса Греня та Володимира Скоростецького. Військові зробили фотороботи в різні періоди неоголошеної війни проти України.

Світлини видрукувані за кошти волонтерів. Серед них, зокрема, партнери соціального проекту для дітей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні «Мій тато захищає Україну!» – Благодійний фонд «Ofiarom Wojny na Ukrainie»/»Жертвам війни в Україні» (Республіка Польща).

У перший етап своєї роботи – до 17 грудня 2015 року – фотовиставка буде експонуватися у 58-ому Будинку офіцерів (м. Львів). Таким чином її зможуть оглянути чимало військовослужбовців та членів їх сімей, учнівської молоді, студентів, львів’ян та гостей міста. Згодом окремі стенди та фотоматеріали демонструватимуться у навчальних закладах міста та області.

Важливо, що ця фотовиставка є органічним продовженням спільного мегапроекту «Мій тато захищає Україну!», серед співорганізаторів якого є 58-ий Будинок офіцерів (м. Львів) та Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

До організації фотовиставки активно долучилася волонтер Людмила Біда, яка представляє «Книжкову сотню». За її словами, під час експонування фотографій також відбуватимуться зустрічі із українськими письменниками та поетами, творчість яких тісно пов’язана з тематикою самої виставки – «Час війни». Серед них: Анастасія Дмитрук, Євген Положій, Василь Шкляр.

ІА "Вголос": НОВИНИ