[media=137486,137487] 

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

На вечорі пам’яті були присутні рідні загиблих майданівців, їхні друзі, учні шкіл, у яких навчались герої, а також небайдужі львів’яни.

Зазначимо, Андрій Дигдалович народився 3 червня 1973 року у с. Сокільники, що біля Львова.  Загинув від кулі снайпера на Інститутській вулиці в Києві 20 лютого 2014. Герой України.

Віталій Коцюба народився 7 червня 1982 року у с. Вороблячин Яворівського району. Загинув у центрі Києва 20 лютого 2014. Герой України.

Мати Героя Небесної Сотні Віталія Коцюби Софія поділилася з присутніми спогадами про сина, який загинув 20 лютого 2014 року від рук снайпера на вулиці Інститутській. Сьогодні майданівцю б виповнилося 36 років.

«Віталій завжди заступався за слабших. Він був відповідальний. Його справедливість дивувала. Коли вперше сини їхали на Майдан я відчувала гордість. А вдруге уже страх посіявся в моєму серці», - зазначила Софія Коцюба.

Під час заходу звучали також патріотичні пісні у виконанні Павла Табакова, Софії Федини, ансамблю учнів Сокільницької загальноосвітньої школи імені Івана Франка, у якій навчався Андрій Дигдалович, а також Пустомитівської дитячої музичної школи.

ІА "Вголос": НОВИНИ