Про це під час сесії Львівської міської ради повідомив депутат від ВО «Свобода» Тарас Гупало, передає кореспондет «Вголосу». 

 

«До мене звернувся настоятель храму Святого Духа Української автокефальної православної церкви, що знаходиться на вул. Суботівській, 12, щодо ганебної поведінки водіїв автобусів біля території храму. Ця  церква межує з кінцевою зупинкою громадського транспорту. Як наслідок – впродовж тривалого часу водії маршрутних автобусів справляють свої природні потреби та практикують випорожнення одразу перед огорожею церкви на відкритій території. Влітку від таких практик водіїв на всій прилеглій території церкви стоїть жахливий сморід. Будь-які зауваження від священнослужителів та прихожан ці люди ігнорують», – пояснив депутат. 

 

«Вважаю, що такі явища та неспроможність уповноважених посадовців їх ліквідувати – це велика ганьба для міста. Очевидно, що ситуація потребує жорстких заходів наведення порядку. Зважаючи на це, керуючись ст. ст. 21, 22 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Прошу вжити невідкладних заходів для негайного усунення усіх обставин, вказаних у цьому запиті. Забезпечити притягнення правопорушників до юридичної відповідальності за такі дії», – сказав депутат.

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ