Відповідне звернення націоналісти озвучили сьогодні, 19 квітня, під час сесії Львівської міськради, передає кореспондент «Вголосу».

«Україна переживає важкі випробування, війну, насилля, утиски, глибоку духовну і культурну кризи. Без духовного відродження суспільства на християнських цінностях не можливо мріяти про побудову суверенної, гуманної, цивілізованої, правової держави. Християнська мораль не тільки плекає певні норми поведінки, але і виховує людину у любові до Бога, до своєї землі, до родини. Християнське виховання повинно здійснюватися не лише у сім’ї, але й у дитячих садках, середніх та вищих навчальних закладах», - йдеться у зверненні.

Депутати від ВО «Свобода» переконані, що для подолання духовного вакууму необхідно забезпечити розвиток релігійної освіти дітей та молоді.

«Зважаючи на численні звернення релігійних організацій, просимо: запровадити у всіх навчальних закладах як обов’язковий предмет «Християнську етику»; формувати християнський світогляд при викладанні всіх християнських дисциплін, особливо природничого спрямування; відновити обов’язкове викладання предмету «Релігієзнавство», запровадити у всіх навчальних закладах усіх рівнів акредитації спецкурси: «Християнська філософія», «Християнська психологія та педагогіка», «Християнська соціологія», - йдеться у зверненні.

ІА "Вголос": НОВИНИ