Про це повідомив кореспондент «Вголосу».

Метою програми «Дитячий тренер» є розвиток та популяризація фізичної культури та спорту у Львові, збільшення кількості секцій з різних видів спорту та залучення молодих тренерів до роботи з дітьми та молоддю. Завдання програми – підтримка талановитих спортивних тренерів, які працюють з дітьми та молоддю, через надання їм разових грошових винагород.

На здобуття одноразових грошових винагород можуть бути висунуті кандидатури тренерів зі спортивних федерацій, клубів, організацій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, педагогів-організаторів установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів м. Львова з усіх видів спорту, офіційно визнаних в Україні.

Кожен тренер та педагог-організатор, який стає переможцем цієї програми, отримує одноразову грошову винагороду розміром 25 000 грн.

Управління молоді, сім’ї та спорту до 1 липня 2015 року має оголосити конкурс на участь у програмі, прийом документів проводять до 15 вересня 2015 року, а конкурсний відбір серед кандидатів на отримання стипендій здійснює комісія до 15 жовтня 2015 року, яку створює директор департаменту гуманітарної політики.

ІА "Вголос": НОВИНИ