[media=156168,156169,156170] 

За перемогу і за право представляти Львівщину у Всеукраїнському фіналі, який проходитиме у підкиївській Кончі-Заспі, змагатимуться 30 шкільних команд, сформованих з учнів, яким 12-14 років. Всі вони стали переможцями районних (або у містах обласного підпорядкування) етапів змагань.

Початок заходу о 11:00. Тоді почнеться парад учасників змагань та відбудеться урочиста церемонія відкриття обласного фіналу змагань. У ній братимуть участь представники органів влади та уславлені спортсмени-олімпійці Львівщини.

На учасників змагань 27 квітня чекають кілька конкурсних випробувань. Спершу школярики долатимуть «Спортивну естафету» на бігових доріжках стадіону «Динамо». По тому матимуть змогу продемонструвати ерудованість у «Олімпійській вікторині». Третім конкурсним завданням стане класичний стрибок у довжину.
За підсумками цих трьох конкурсів і буде визначена шкільна команда, яка захищатиме честь Львівської області на Всеукраїнському фіналі програми «Олімпійське Лелеченя» сезону 2016-17 рр. 

«Ініціатором і засновником Всеукраїнської програми «Олімпійське лелеченя» – «Olympic move UA» є Національний олімпійський комітет України. Цей чудовий проект спрямований на реалізацію одного із найважливіших напрямів діяльності Міжнародного олімпійського комітету: заохочувати дітей та молодь долучитись до спорту, сприяти його філософії, жити за олімпійськими цінностями – дружби, досконалості та взаємоповаги», - підкреслив голова відділення Національного Олімпійського Комітету України у Львівській області Юрій Турянський. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ