Про це під час сесії Львівської міської ради повідомив депутат від ВО «Свобода» Андрій Карбовник, передає кореспондент «Вголосу».

«До мене активно звертаються львів’яни із повідомленнями про абсолютно неадекватний зміст буклетів із календарями подій, які поширює центр туристичної інформації міста.Зокрема, у цьому календарі подій на дату 30-го червня, коли все місто відзначає день проголошення Акту відновлення Української Держави, вказано про таке «важливе» для усіх львів’ян та гостей міста свято, як «Свято упряжного коня», а на День українського війська 14-го жовтня – «Свято сиру і вина», - сказав Андрій Карбовник.

Депутат наголосив, що така інформаційна політика Львівської міської ради – це образа тисяч львів’ян та спотворене уявлення про місто в очах туристів.

«Зважаючи на це, прошу: вилучити з публічного розповсюдження матеріали з календарем подій від центру туристичної інформації міста та докорінно їх переробити з урахування дійсного набору важливих дат для Львова; провести службове розслідування щодо вищевказаних фактів та притягнути службових осіб до відповідальності за наповнення промоційних матеріалів міста неадекватним матеріалом», - сказав Андрій Карбовник.

ІА "Вголос": НОВИНИ