Створила  цей квест компанія «Secretorum quest room». Квест-кімната – це кімната, з якої потрібно вибратись за 60 – 90 хвилин, розгадавши всі загадки, які є всередині, і таким чином відчинити двері.

Детальніше про кімнату «Гаррі Поттер» та її створення розповідає власниця Мар'яна Юнко:

«Вирішили розробити такий квест, щоб подарувати командам казку. Ми взяли на себе велику відповідальність, бо ні в якому разі не хотіли розчарувати фанатів Гаррі Поттера. Над створенням кімнати працювало понад 20 людей різних спеціальностей, будували ми цю кімнату 8 місяців. Багато часу забрав збір декокарацій, ми викуповували лоти на аукціонах (наприклад, малопомітний маленький флакон від парфумів), старались над кожним елементом і в цілому вийшло все дуже круто.

Команда Secretorum задоволена результатом, є велика кількість приємних відгуків. Нині плануємо ще дві нових квест-кімнати , працюємо над тематикою та, звичайно, сценарієм. Всі загадки та сценарій Secretorum пише самостійно. До команд, які приходять вперше, ми ставимося лояльно. Команді зазвичай дається 60 хвилин на гру, та у нас ще жодного разу не було, щоб ми когось підганяли закінчити швидше, завжди даємо дограти, бо й самі дуже любимо квестити.

Secretorum – це компанія виплекана з любов'ю і це нам допомагає досягнути успіху. Завітавиши в Secretorum, ви гарантовано отримаєте порцію емоцій та доброти від нашої команди, адже ми обожнюємо те, що робимо.

Сторінка у фейсбук:

Сайт: http://secretorum.com.ua/room/harrypotter/

 

ІА "Вголос": НОВИНИ