[media=133868,133869,133870,133871] 

Як повідомила Галицька районна адміністрація, основні ремонтні роботи на завершенні, залишається змонтувати обладнання.

«У сквері біля пл. Юра та НУ «Львівська політехніка» підрядна організація ФОП Новосад проводить ремонтні роботи з облаштування дитячого майданчика. Замовником робіт є Галицька РА. Проект пройшов обговорення з громадськістю»,- зазначає Ігор Савка, начальник відділу комунального господарства Галицької РА.

За його словами основні роботи з облаштування території, асфальтування доріжок, які були зруйновані, а також бетонування різних кріплень – вже виконані. Наразі проводяться роботи з монтажу закладних елементів.

На питання про особливості цього майданчика Ігор Савка відповів: «Він буде креативним! Будуть гірки, хатка садівника, яка буде вище над землею, цікаві та специфічні лазанки». «Коли ми подавали цю ідею, то хотіли показати для Львова щось нове, унікальне, чого в нашому місті ще не було, тож це, напевно, перший майданчик з елементами геопластики. Власне ці горбики робилися для того, щоб діти могли по них бігати, реалізовувати свою внутрішню потребу до пізнання, до фізичного розвитку», - додала Мар'яна Кузько, координатор проектів ГО «Батьки в дії».

Планують відкрити майданчик у першій декаді вересня. Попередньо була зазначена дата 1 вересня, але деякі субпідрядні організації не вкладаються в терміни з виготовленням елементів, адже вони робляться індивідуально для майданчика.

ІА "Вголос": НОВИНИ