Сьогодні, 13 січня, у Львові розпочато збір підписів на підтримку уряду Юрія Єханурова. Про це повідомили у прес-службі ЛОО НСНУ.

У центрі міста, біля пам’ятника Тарасові Шевченку розташовано один намет. Завтра наметів буде чотири. Підписи планується збирати протягом тижня. За першу годину було зібрано близько 200 підписів.

"Верховна Рада України це єдиний законодавчий орган держави. На жаль, народні депутати забувають, що вони обрані народом і повинні реалізовувати його інтереси. Сьогодні депутати, які проголосували за відставку Уряду, фактично вчинили антидержавний акт, пішовши проти волі народу. Ми переконані, що охочих підтримати ефективний та професійний Кабінет Міністрів набагато більше, ніж незадоволених його діями", – сказав керівник виборчого штабу "Наша Україна" у Львівській області Володимир В’язівський. За його словами, частина Верховної Ради керуючись корпоративними мотивами, намагається перед парламентськими виборами створити вакуум влади у державі, – передає офіційний сайт блоку «Наша Україна».

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ