Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова.

«О 22:30 на вулиці Любінській, 96 патрульні помітили ГАЗ 2402 ,який під‘їхав і зупинився на зупинці громадського транспорту. Увімкнув сигнал про аварійну зупинку. Коли водій побачив, що до нього йдуть поліцейські, то помінявся з дружиною місцями. Під час профілактичної бесіди, водій зізнався, що це він керував автомобілем», - йдеться в повідомленні.

У водія були очевидні ознаки алкогольного сп‘яніння – почервоніння очей, запах алкоголю, порушена координація рухів. Перевірка на драгері показала – 1.3 проміле.

«Чоловік зізнався, що частенько їздить за кермом п‘яний. Старався не порушувати, а тут на кілька хвилин зупинився зачекати колегу. В салоні автомобіля лежала відкоркована пляшка пива, яку чоловік допив одразу після перевірки на драгері. Документів чоловік пред‘явити теж не зміг – залишив їх вдома. Для складення адмінматеріалів – документи підвезли», - додали у поліції.

На водія винесена об‘єднана постанова за двома статтями: за порушення правил дорожнього руху та керування автомобілем без необхідних документів. Складений також протокол за керування автомобілем у нетверезому стані. На місце приїхав друг і забрав автомобіль під розписку.

ІА "Вголос": НОВИНИ