[media=148860,148861,148862,148863,148864,148865] 

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Львівщину у збірній команді України представляли четверо учасників: Роман Панченко, Катерина Михайлова, Дмитро Сидорук – в основному складі – та Дмитро Афанасьєв – у запасному.

Роман Панченко, що виборов золоту медаль у стрільбі із лука та долучився до здобуття «срібла» у командному заліку у тому ж виді спорту, розповів, що атмосфера на змаганнях в команді була позитивною, адже всі підтримували один одного.

Дмитро Сидорук, що виборов срібну медаль у стрільбі із лука, додав: «На нас надіялися. До Торонто проводжали вже як фіналістів. Дебют збірної України вийшов чудовий. Збірники повернулися додому з 14 медалями. Навіть канадці і принц Гаррі, засновник змагань, пишалися збірною України».

Катерина Михайлова, що здобула «срібло» у командному заліку у стрільбі з лука разом із Романом Панченком та Валерієм Раком, зазначила:  «Для мене ці змагання були перевіркою власних сил. Враження були неймовірні. Особливо коли вийшли на нагородження. Зрозуміла, що не варто зупинятись на досягнутому, а продовжувати займатися лучним спортом».  

Нагадаємо, у цьогорічних Іграх Нескорених взяли участь 550 військовиків з 17 держав. Збірна Україна виборола 14 медалей: 8 золотих, 3 срібних та 3 бронзових та посіла друге місце в загальному заліку. 

ІА "Вголос": НОВИНИ