Про це повідомляє кореспондент «Вголосу». 

«У Конотопі люди не здаються, попри дії влади. Губернатор Сумської ОДА, якого призначив Порошенко за квотою Яценюка, будує собі дім у центрі Сум і ходить до московських попів. Через мажоритарників влада намагається пролізти до Верховної Ради, а Президент збирається залишитися в кріслі. Депутати від Партії регіонів, як Ігор Маленко наприклад, зараз є членами «Блоку Петра Порошенка». Порошенко хоче, щоб молодь їхала геть і не протестувала. Але протестні настрої великі. Що роблять в цей час політтехнологи Порошенка? Фотографують його у Маріуполі з попом Московського патріархату. На цей раз вони не втечуть, бо аеропорти будуть закриті. Вони відповідатимуть за свої вчинки. Ми дивувалися, що у Януковича розкішні маєтки… Ні, це у Порошенка, Охендовського та Яценюка маєтки. Там скоро зробимо санаторії для дітей воїнів АТО», - зазначив Семеніхін.

Як уже писав «Вголос», сьогодні щонайменше 20 тисяч націоналістів вийшли на Марш «За українське майбутнє без олігархів» з вимогою прийняття в Україні вкрай важливого Антиолігархічного пакету перетворень.

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок під час прес-конференції розповів про те, що сьогодні націоналісти вимагають два напрямки цих антиолігархічних законів: економічний і політичний.

«Економічний - це закони про деофшоризацію, про скасування приватних монополій, про впровадження податку на розкіш, про впровадження прогресивної шкали оподаткування, про припинення приватизації стратегічних підприємств і унеможливлення приватизації землі с/г призначення. Ми пропонуємо цілу низку законопроектів, які мають повернути у державну власність енергогенеруючі і енергорозподільні компанії, які сьогодні належать олігархам, завдяки яким у нас і ростуть ціни на комунальні послуги.

І політичний блок: закон про імпічмент Президента, закон про скасування депутатської, суддівської, президентської недоторканності, закон про прозору і просту процедуру відкликання депутатів, чиновників і суддів, закон про нове виборче право», - пояснив Олег Тягнибок.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ