Про це повідомляє Думская.

За версією звинувачення, вбивство сталося 4 грудня 2015 року в Мар'їнці Донецької області. Петро і його друг катували і вбили місцевого фермера та його 80-річну матір. Метою злочинців були гроші, які бізнесмен напередодні виручив за сільгосппродукцію.

Жертв били руками і ногами, ламали кістки і розривали внутрішні органи. Фермера добили ударом ножа, а його мати померла від побоїв. Після цього у вбитих викрали 10 тисяч доларів, таку ж суму в гривнях та коштовності на 23 тис. грн.

Через тиждень після вбивства Петра затримали в Одесі, а його спільника – у Миколаївській області. При цьому одесит чинив опір при затриманні, він погрожував підірвати чотири бойові гранати РГД-5.

Під час слідства затримані спочатку заперечували, що були в Мар'їнці у вечір вбивства, оскільки вони демобілізувалися ще у вересні. Проте обох зловмисників зафіксували відеокамери місцевого магазину і впізнала продавчиня. Коли про це стало відомо, підозрювані почали стверджувати, що їздили до Мар'їнки, щоб допомогти коханій Петра вирішити проблеми з її колишнім чоловіком – тим самим фермером. Однак не заставши жінки вдома і не знайшовши її кривдника, вони нібито повернулися до Одеси.

Окрім тюремного ув'язнення суд також зобов'язав Петра і його друга виплатити 2,2 млн грн компенсації за моральну шкоду синові вбитого фермера.

ІА "Вголос": НОВИНИ