Поки поліцейські вживають заходів, щоб дитина була повернута до матері, інформує прес-служба Нацполіції Донеччини.

Як відомо, 30 січня до поліцейських звернулася уродженка Донецька, 1983 року народження, яка наразі мешкає у селищі Старий Крим разом зі своїм десятирічним сином. Жінка повідомила, що її дитина пішла до школи та не повернулася, де перебуває син, вона не знає. При цьому близько 2-ї години дня до неї зателефонував невідомий та повідомив, що хлопчик перебуває у місті Донецьк.

Поліцейські з’ясували, що жінка раніше жила у Донецьку разом із чоловіком та сином. Правоохоронці встановили, що чоловік воював у лавах незаконного збройного формування так званої «ДНР» та загинув у серпні 2016 року. Після цього жінка разом із дитиною переїхала до Маріуполя.

У Донецьку залишилися дідусь та бабуся хлопчика за материнською лінією. Поліцейські з’ясували, що саме вони близько 13.00 забрали хлопчика зі школи у Старому Криму. Скориставшись документами на право перетину кордону, які раніше підписала матір хлопчика, дитину вивезли через КПВВ с. Піщевик. Дідусь хлопчика, донеччанин 1953 року народження, заявив, що дитина буде жити та навчатися у Донецьку.

Варто зазначити, що раніше ця сім’я на обліку не перебувала. Поліцейські встановлюють всі обставини події та вживають заходів, аби дитина була повернута до матері.

-

 

ІА "Вголос": НОВИНИ