Про це вона заявила у розмовній студії «Правди. Наживо» на телеканалі НТА.

«Міська рада лукавить і депутати, очевидно маючи якісь свої меркантильні інтереси, приймають ось такі ухвали. Абсолютно спокійно можна було в дошкільному закладі відкрити ще 4 групи і не тратити такі величезні кошти, як на створення дошкільного навчального закладу», – пояснила завідувач.

За її словами, основна проблема полягає у тому, що у разі створення ще одного навчального закладу на базі існуючого жоден із них не зможе повноцінно функціонувати. Адже і сама будівля, і усі комунікації та виходи не призначені для такої «двійної» роботи. Втім, у мерії до цієї думки прислухатись не хотіли:

«Коли ми з батьками ходили по профільних комісіях, то у мене виникло таке враження, що Львівська міська рада – це злочинне угрупування. Оскільки куди б ми не прийшли – зневажливо ставляться, не враховують інтереси дітей, абсолютно ігнорують батьків і працівників дошкільного навчального закладу…»

Тому, за словами Наталії Заранської, «іти до депутатів, які не знають законодавства і постійно приймають незаконні рішення, немає сенсу». Отож, єдиним варіантом вирішення конфлікту є розгляд справи у суді.

Більше – у відео. Прямі ефіри «Правди. Наживо» дивіться щобудня о 19.00 на телеканалі НТА.

ІА "Вголос": НОВИНИ