Відео оприлюднило Національне антикорупційне бюро на своїй Youtube-сторінці.

«Спочатку вони зайшли до громадської приймальні з метою передати звернення. У приміщенні приймальні вони зіпсували камеру відеоспостереження, виламали двері та металеву ролету, якими дане приміщення відділено від режимної території, та увірвалися в хол НАБУ», - розповіли в Бюро.

Невідомі вимагали, щоб до них вийшов директор НАБУ Артем Ситник, якому вони хотіли віддати своє звернення.

Як пише Українська правда, у НАБУ стверджують, що представники поліції, які знаходилися поруч, жодним чином не заважали їхнім діям.

Водночас у поліції пояснюють, що правоохоронці вчасно припинили порушення.

«Група осіб зайшла в приміщення, намагалася вчинити хуліганські дії. Після чого на місце викликали наряд поліції, який оперативно спрацював і вивів їх назовні. Подія належним чином зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Солом'янського управління поліції», - розповів у коментарі речник Нацполіції Ярослав Тракало.

Вирішується питання про правову кваліфікацію дій цієї групи осіб.

Як писав «Вголос», 17 липня у Києві в приміщення Національного антикорупційного бюро увірвалася група невідомих та потрощила меблі.

Як відомо, сьогодні під приміщенням Спеціалізованої антикорупційної прокуратури протествали близько 200 людей, Ківу облили зеленкою, а Шабуніна закидали «рошенівськими» тортами.

ІА "Вголос": НОВИНИ