Користувачі соцмереж іронізують, що прокурор САП «закрив справу про «рюкзаки Авакова» і тепер відпочиває». Інші ж пишуть, що це «було затримання небезпечної злочинниці».

«Як повідомили мої джерела, глава САП Назар Холодницький особисто провів затримання запеклої і дуже небезпечної корупціонерки. В ході спецоперації Холодницький отримав два поранення і зараз перебуває в госпіталі. Глава ГПУ Луценко готує присвоєння йому державної нагороди і позачергового звання. Фото з оперативної зйомки», - жартують у Facebook.

Сам прокурор світлини наразі не коментує.

Як писав «Вголос», під час прослуховування кабінету керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького детективи НАБУ виявили факти тиску на прокурорів та суддів, а також зливу інформації про обшуки.

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що розслідування щодо Холодницького ініціювали після підтвердження інформації про перешкоджання керівництва САП розслідуванню справи проти мера Одеси Геннадія Труханова. Керівник ж Спеціалізованої антикорупційної прокуратури заявив, що жодного разу не спілкувався з міським головою Одеси Геннадієм Трухановим.

Раніше Холодницький підтвердив інформацію про виявлення у своєму кабінеті пристрою, схожого на «жучок» для прослуховування. Він також сказав, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть бути використані для спекуляцій проти нього.

ІА "Вголос": НОВИНИ