Про це повідомляє «Культпростір».

Професійній кіноспільноті тізер було представлено 15 грудня в рамках Зимового кіноринку  Одеського кінофестивалю – тепер ролик буде демонструватися в кінотеатрах в добірці трейлерів перед фільмами.

Картина знімається на студії FILM.UA. Режисером стрічки виступає Олег Маламуж. За сценарієм мандрівний артист Руслан закохується у княжу дочку Мілу, але красуню викрадає злий чаклун Чорномор, і Руслан вирушає на пошуки дівчини та на зустріч неймовірним пригодам.

Раніше «Викрадена принцеса» була представлена  на Американському кіноринку, де права на показ фільму купили: Австрія, Китай, Німеччина, Латвія, Швейцарія, Естонія, Литва, країни Північної Африки та Близького Сходу.

«Вкрадена принцеса» –  це гарна, добра казка, наповнена гумором, пригодами і чарами. Але для мене, як для автора сценарію, головне чаклунство це бачити, як текст перетворюється на образи, звуки, окремі кадри і нарешті – на завершене  кіно. І коли кінцевий результат відповідає тому, що ти представляв, коли писав сценарій, то відчуваєш себе на сьомому небі від щастя», - розповів Ярослав Войцешек, сценарист мультфільму.

У прокат «Викрадена принцеса» вийде навесні 2018 року.

 

 

-

ІА "Вголос": НОВИНИ