Про це повідомило російське агентство РІА «Новости» з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Про вечірку в поліцію повідомили відвідувачі закладу. У затриманих вилучено чотири одиниці травматичної зброї, понад 10 ножів, кілька кастетів, нацистську символіку й портрет Гітлера.

Інформацію про затримання молодиків та вилучення в них зброї підтвердили в прес-службі ГУ МВС Росії в Москві, пише «Интерфакс».

«Станом на ранок вівторка у відділах поліції УВС Південно-Східного округу Москви перебували 17 осіб, на яких оформлено протоколи за фактом вчинення дрібного хуліганства», – сказав співробітник прес-служби.

Їх буде доставлено в суд для вирішення питання про притягнення до адміністративної відповідальності. Решту затриманих було відпущено після перевірки за криміналістичними обліками на причетність до раніше скоєних злочинів. З ними провели профілактичні бесіди.

За даними джерела «Интерфаксу» в правоохоронних органах, серед затриманих виявився націоналіст Дмитро Дьомушкін.

Сам Дьомушкін підтвердив, що його дійсно затримали з кількома десятками людей у Театральному центрі на Дубровці, однак стверджував, що жодного стосунку до дня народження Гітлера зустріч не мала. Він стверджує, що компанія зібралася обговорити турнір із ножового бою, який призначено на 17 травня.

Щодо зброї, то, за його словами, на всі вилучені ножі (їх близько 15, з яких два вилучено в Дьомушкіна) є права. Те саме, зазначив він, стосується трьох травматичних пістолетів, на носіння яких у власників також є ліцензії.

ІА "Вголос": НОВИНИ