Захід був організований у рамках Меморандуму про співпрацю та координацію дій з розвитку та підтримки малого та середнього бізнесу в районах Львівщини, підписаного між департаментом економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості облдержадміністрації та Львівською торгово-промисловою палатою, та за підтримки німецько-українського проекту економічного партнерства (Лейпцизька торгово-промислова палата).

Учасниками семінару стали близько 50 підприємців, бухгалтерів, представників засобів масової інформації та органів державної влади міста Мостиська. Усі підприємці мали можливість особисто задати запитання експертам з приводу практичних аспектів підприємницької діяльності та отримати консультації щодо актуальних літніх змін у податковому законодавстві України.

Присутні також розглянули питання сплати податків та зборів, взаємодії з державними та контролюючими органами. Окрім цього, були надані кваліфіковані консультації з приводу відмінностей та особливостей ведення бухгалтерської діяльності фізичними особами, фізичними особами-підприємцями та юридичними особами.

Як зазначають у департаменті економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості, у рамках налагодженої співпраці між облдержадміністрацією та громадськими організаціями з підтримки підприємництва, котрі працюють на Львівщині, подібні кущові семінари в районах та містах області будуть проводитися і надалі.

Цей захід став продовженням ряду кущових семінарів, що відбувались на виконання основних завдань з реалізації Регіональної програми розвитку малого підприємництва у Львівській області на 2011-2012 роки. До слова, їх учасниками вже стали підприємці Буського, Бродівського, Золочівського, Жовківського, Сокальського, Радехівського, Дрогобицького, Стрийського, Миколаївського, Жидачівського та Кам’янка-Бузького районів, міст Стрий та Новий Розділ.

ІА "Вголос": НОВИНИ