Про це повідомляє видання Економічна правда.

Таким чином, меморандум передбачає 12 структурних маяків, з яких сім є новими у цій редакції документа. Зокрема, до кінця цього року уряд повинен ухвалити рішення щодо монетизації субсидій. Держава також повинна підвищити пенсійний вік і для чоловіків, і для жінок до 63 років, це рішення потрібно ухвалити до кінця березня 2017 року.

Понад те, Україна повинна провести земельну реформу і також зробити це до березня 2017 року. Зазначається, що закон про ринок земель повинен був опинитися у Верховній Раді ще до кінця вересня минулого року, втім влада так і не подала його.

Також до кінця цього місяця необхідно обрати міжнародну компанію з хорошою діловою репутацією для проведення аудиту ПриватБанку. Зокрема, аудитори будуть аналізувати, чи були допущені порушення у складанні фінансової звітності протягом шести місяців, що передують націоналізації.

Понад те, у цій справі також потрібно до кінця червня призначити міжнародного аудитора для оцінки виконання акціонерами ПриватБанку умов реструктуризації. Таким чином, необхідно оцінити, чи дозволяють умови реструктуризації компенсувати втрати по позиках, виданих пов'язаним особам.

Також до кінця червня держава повинна запровадити єдиний реєстр отримувачів соціальних виплат. Такі заходи необхідні для продовження процесу верифікації соціальних виплат. Зрештою, від України очікують створення законодавчого поля для роботи антикорупційних судів, що також повинно статися до кінця червня. 

-

ІА "Вголос": НОВИНИ