Радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook прокоментував вбивство журналіста Аркадія Бабченка у вівторок, 29 травня.

«Путінський режим мітить в тих, кого не можна зламати або залякати. Сьогодні в Києві на порозі квартири, де він жив, був застрелений відомий російський журналіст Аркадій Бабченко, послідовний противник путінського режиму і Друг України. У будинку закінчився хліб. Аркадій пішов в магазин. Вбивця на нього чекав на сходах у під'їзді. Коли Аркадій відкрив двері квартири, вбивця підло, в спину, зробив кілька пострілів в спину Аркадію Бабченко. Серце Аркадія зупинилося в кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню. На місце вбивства Друга України виїхала слідчо - оперативна група поліції. Кращі слідчі будуть займатися розслідуванням цього жорсткого вбивства», - написав Геращенко.

Нардеп зазначив, що  у вбивстві підозрюють російські спецслужби: 

«Очевидно, що однією з версій буде - дії російських спецслужб щодо усунення осіб, що заважають і далі отруювати свідомість росіян правдою про те що насправді відбувається в Росії і на Україні».

Нагадаємо, 29 травня у Києві невідомі вистрілили у російського журналіста Аркадія Бабченка у його домі, від отриманого поранення потерпілий помер у кареті «швидкої». Бабченка вбили трьома пострілами в спину в під'їзді будинку, коли він повертався з магазину.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ