[media=142231,142232,142233,142234,142235] 

Прощання відбулося у Миколаївському бюро судово-медичної експертизи. Покласти квіти до гробу прийшли сотні людей. У самому залі була виставлена почесна варта, пише місцеве видання Новости-N.

ЗМІ зазначає, що біля труни, не відходячи, всю церемонію сиділа мати загиблого льотчика, поруч також перебувала дружина з маленькою дитиною. Прощання пройшло в повній тиші.

Повідомляють також, що на церемонію прийшли активісти із метою не пустити співробітників Миколаївської облдержадміністрації, в тому випадку, якщо хтось із них захоче прийти попрощатися із загиблим.

Відомо, що Волошина будуть кремувати в Одесі. За попередніми даними, поховання відбудеться на батьківщині ветерана АТО в Луганській області.

 

 

Як писав «Вголос», в Миколаєві 18 березня у власній квартирі застрелився із пістолета 29-річний льотчик-герой АТО Владислав Волошин. Останні кілька місяців він керував обласним комунальним підприємством «Миколаївський міжнародний аеропорт».

За однією з версій, причиною самогубства керівника обласного аеропорту, льотчика-героя Владислава Волошина може бути тиск з боку влади.

Також з’явилась  переписка, яка вказує на можливу причетність до самогубства Волошина голови ОДА.

Сьогодні ж у Києві представники ВО «Свобода», «Національного корпусу» й «Правого сектора» пікетували Адміністрацію Президента з вимогою негайно розслідувати смерть Волошина.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ