Під час штовханини, що сталася сьогодні між представниками Радикальної партії і партії «Блок Петра Порошенка»? народному депутату Сергію Капліну кинули в голову кліткою з півнем.

Про це повідомив народний депутат Ігор Мосійчук на сторінці в Facebook.

«Під суд, де розглядається сфальсифікована НАЗК справа, знову прийшла масовка, організована нардепом від БПП і проплачена олігархом Льовочкіним, і тітушки кавказької національності. Сам нардеп від БПП Каплін сховався за спинами беркутів і кавказької тітушні. Сховався і мовчав, як німий. Довелося кинути йому на голову клітку з півнем, яку хтось притягнув під суд.  Капліну з півнем буде зручно. Їхнє місце в курнику!», – написав Мосійчук.

Відео, як Ігор Мосійчук жбурляє півня на своїй сторінці вже опублікував Сергій Каплін.

Як писав «Вголос», представники Радикальної партії та БПП сьогодні влаштували шарпанину під будівлею столичного Печерського суду. До суду також прийшли й колеги Ляшка, нардепи Ігор Мосійчук, Дмитро Лінько та Андрій Лозовий.

У результаті під будівлею суду відбулася «потасовка», адже на Ляшка очікував депутат БПП Сергій Каплін та інші депутати з цієї ж фракції. Вони принесли півня, на якому написали ім'я Ляшка, кидали у нього гроші, намагалися облити водою.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ